La Fundació Antisida de Lleida va atendre més de 2.700 persones durant el 2020

La Fundació Antisida de Lleida va atendre més de 2.700 persones durant el 2020. També va repartir més de 42.000 unitats de material profilàctic a les comarques del Segrià, el Pla d’Urgell, la Noguera, l’Alt Urgell i l’Alta Ribagorça.

 

Des de l’àrea de promoció i prevenció de la salut d’Antisida es fan intervencions educatives, formació, accions de promoció en espais d’oci nocturn, així com la prova ràpida de detecció del VIH, entre altres. L’any 2020, aquesta àrea va fer intervencions educatives a prop de 4.400 persones i 361 proves ràpides.

 

D’altra banda, l’àrea d’atenció especialitzada inclou el servei d’atenció psicològica, el servei d’intermediació i orientació laboral i el programa incorpora. Aquest darrer va atendre l’any passat 436 persones.

 

Per últim, l’àrea d’atenció i inclusió social s’encarrega de la gestió dels pisos d’inclusió i acollida, així com el servei d’atenció social i els ajuts de primera necessitat. Aquesta va destinar més de 16.000 euros en ajuts als usuaris el 2020. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward