"Un repte gens fàcil" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Doncs ja tenim a Lleida l'empresari gallec i exfutbolista de la Unió Esportiva Lleida, Luis Pereira, per tal de comprar el club. Un repte que no serà fàcil. Ens ho explicava ahir el nostre company Antoni Laso. A més del deute amb Hisenda, cal sumar-hi els diners que se li deu a la Seguretat Social. Això vol dir aquests 5 milions d'euros, com a mínim, que apuntaven els mitjans en el dia d'ahir.


Pereira no vol pagar res als propietaris, però sí fer-se càrrec del club per tal de sanejar-lo. L'exjugador va ser vist ahir sortint del Camp d'Esports amb una carpeta. Què duia a la carpeta? La seva oferta? La demanda econòmica dels Esteve per a vendre el club? Són incògnites que, potser sabrem o potser no. De fet, aquesta operació sembla molt complicada, ja que hi ha molts diners en joc. Ningú es llença al fang sense saber del cert què hi pot trobar.


No sabem quina és la pretensió de Pereira, en el sentit que desconeixem quin projecte vol per al club. A banda del risc dels 5 milions en deutes caldrà afrontar les pròximes temporades. Uns diners que hauran de sortir de la butxaca d'algú –tot apunta que de les seves, si se'l queda- i que cada any pot suposar un milió més per tal de poder fer front a les despeses habituals d'un club com el Lleida.


A més, recordem que, sembla ser, els deutes reconeguts al Lleida no són tots. Queda saber com està el club en referència a, com a mínim, la Seguretat Social dels darrers tres anys, mesos no comptabilitzats ni inspeccionats per Hisenda, ara com ara, segons explicava també l'Antoni Laso ahir.


Per tant, serà una operació difícil. Esperem que arribi a bon port.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward