Nou anys de presó per l'acusat de maltractar un nadó de només 10 dies a Lleida

L'Audiència de Lleida ha condemnat a 9 anys de presó l'acusat de maltractar un nadó de només 10 dies. Els fets van tenir lloc l’estiu del 2019 a la capital del Segrià.


L'home va reconèixer durant el judici que va sacsejar l’infant perquè reaccionés, ja que el nen es va quedar "en xoc" després que li caigués "sense voler". Tot i això, l'Audiència considera que l'home era conscient que el seu comportament comportava una "probabilitat alta" de fer mal al petit i per aquest motiu el condemna per un delicte de lesions amb resultat greu i a la pena de presó que demanava l'advocat de la Generalitat. També se li retira la custòdia del nen durant 9 anys i se li prohibeix que s'hi pugui acostar durant 10 anys més un cop surti de la presó. Així mateix, imposa a l'home que indemnitzi al nen amb 600.000 euros per fer front a les futures despeses que hi puguin haver, ja que el nen, que segueix tutelat per la DGAIA, pateix seqüeles.


Pel que fa a la mare, l'advocat de la Generalitat li demanava també 9 anys de presó per un delicte de lesions per omissió. L'Audiència, però, l'ha absolt en considerar que no va ser responsable de les lesions del nen, tal com demanava la Fiscalia.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward