Sensacions positives tot i les baixes al Rodi Balàfia Vòlei en els primers compassos de curs

Els lleidatans van aconseguir la primera victòria de la temporada el cap de setmana passat i ja pensen amb el debut a casa


Un Rodi Balàfia Vòlei que superava per 1 a 3 el CV Saragossa en la segona cita de la temporada. Un fet, sumar la primera victòria ben aviat, que Carlos Oca, l’entrenador dels lleidatans, valorava així a Ua1 Lleida Ràdio: “És important guanyar i sobretot pensant amb els objectius que tenim. Hem de fallar al mínim possible i començar a sumar punts des del principi de la temporada”.


Tot plegat encara amb una situació física de la plantilla complicada, sobretot per dos noms propis: “Seguim amb problemes. Els jugadors que estan bé ho estan salvant, però seguim amb les dues baixes d’Eddy i d’Óscar i són baixes importants. Estem intentant treballar amb ells per recuperar-los al més aviat possible”.


Ja havíem llegit i escoltat les paraules d’Oca i de la presidenta del club, Vanesa Ortega, al voltant dels ambiciosos objectius d’aquesta temporada. Doncs bé, l’entrenador també ens transmetia la clara voluntat del vestidor per aconseguir-los: “Des del primer dia vam deixar clar quin era el nostre objectiu i, evidentment respectant al màxim al rival i veient com va desenvolupant-se la temporada. Els jugadors estan centrats i motivats amb aquest objectiu”.


Un Rodi Balàfia Vòlei que debutarà aquest dissabte a les quatre de la tarda al Pavelló Juanjo Garra de Lleida, serà contra el FC Barcelona Voleibol.


Un partit on, tot i poder tenir un aforament del 100%, encara és necessari fer reserva prèvia d’entrada per poder veure l’enfrontament. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward