El Lleida Llista només mira al Calafell

Els llistats, que tornen a tenir una setmana plena de partits, es veuen les cares aquest dimecres amb el Calafell a la seva pista a les nou del vespre, en la cita prèvia al debut aquesta temporada a la Europe Cup


Uns llistats que segueixen amb l’etiqueta d’invictes en aquest inici de curs 21/22 a l’OK Lliga i que, sense cap mena de dubte, voldran seguir amb la més que bona dinàmica que estan realitzant a la competició domèstica.


Una setmana on els lleidatans hauran de fer front al partit d’avui a Calafell, i al debut a la Europe Cup en terres franceses. En aquest sentit, Albert Folguera, l’entrenador del Lleida Llista, deixava clar que l’equip, únicament, està centrat amb el partit d’aquest dimecres: “No pensarem amb l’Europe Cup fins que haguem jugat amb el Calafell. Ni un comentari dels francesos, ara toca Calafell”.


Una opinió semblant a la que manifestava el jugador llistat, Jepi Selva: “Només pensem amb dimecres, crec que és important el partit davant el Calafell, és fora de casa i si guanyem ens quedem a la zona capdavantera de la classificació”.


Així doncs, toca parlar d’aquest Calafell que, la veritat sigui dita, potser no ha començat la temporada com s’esperava. Un fet anecdòtic segons Folguera, que considerava que tard o d’hora l’equip del Baix Penedès anirà escalant posicions: “És un equip nou i molt bo. Està molt clar que tot requereix el seu temps i cuinar-ho a foc lent. És un equip que segur que estarà a dalt, donaran guerra i més a la seva pista”.


El partit, a la pista del Calafell, avui a les nou del vespre. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward