Tret de sortida a la temporada positiu per un ambiciós HC Alpicat

Començar les temporades amb victòries sempre és important, i l’Hoquei Club Alpicat ho va aconseguir aquest passat cap de setmana en la primera cita del curs 21/22 al seu grup de l’OK Lliga Plata. Xavi Roy, l’entrenador dels alpicatins, explicava a Ua1 Lleida Ràdio que al seu equip sempre li ha costat guanyar en la primera jornada i que per tant, la plantilla estava satisfeta d’haver-ho aconseguit: “És la primera vegada des que estem a OK Plata que guanyem a la primera jornada i per tant estem contents. Els jugadors sabien que era una pista complicada però on havíem de treure els punts”.


Deixant de banda aquest primer enfrontament de la temporada, tocava parlar d’objectius amb l’entrenador del primer equip de l’Alpicat. Sabem que des dels despatxos tenen entre cella i cella l’ascens, doncs bé, la plantilla comparteix aquest objectius: “Està clar que fa tres anys que estem lluitant per les posicions de dalt, hem reforçat l’equip i, tot i que tenim la baixa del nostre capità, la plantilla està centrada amb aquest objectiu que passa per lluitar per les dues primeres places”.


Un HC Alpicat que aquest divendres a les nou del vespre a la seva pista, té la primera prova oficial a casa, en aquest cas davant el Rivas Las Lagunas.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward