El poder jugar a futbol és l’únic que ara mateix fa tirar endavant a la plantilla del Lleida Esportiu

Després de l’empat a zero davant el Teruel d’aquest passat diumenge, els membres del primer equip del Lleida Esportiu, començant pel seu entrenador Gabri Garcia, van explicar que la situació extraesportiva no només no s’està solucionant, si no que sembla que cada cop està més lluny de que així sigui.


En aquest sentit, Gabri va deixar ben clar que, a dia d’avui, l’únic que els fa tirar endavant i els dóna de menjar, és guanyar partits: “Els jugadors demostren el grau de responsabilitat que els jugadors saben que tenen. Ara mateix mengem de victòries i de guanyem, no ens podem agafar a res més”.


Dins el vestidor, Sanku Jabbie, davanter centre dels lleidatans, preguntat per l’estat de la gespa del Camp d’Esports i la situació del club, considerava que cal ser positius i que poder seguir jugant a futbol és l’important: “Jo he jugat a camps pitjors. Mentre puguem jugar a futbol, hem de ser positius. No podem estar pendents d’aquests temes, és evident que ens costa jugar amb aquest mal estat del camp. Estiguem tranquils que se solucionarà”.


Joan Monterde, un altre dels nouvinguts a la capital del Segrià, evidenciava que als jugadors no els hi toca altra que complir amb el seu contracte i, fins i tot, parlava de portar al Lleida on es mereix: “Jo crec que la situació implicar estar així tot l’any i el que queda de contracte. Després veurem quina és la situació de cadascú. Si no et paguen, no pots fer una altra cosa i toca portar al Lleida on es mereix”.


Una plantilla que tindrà tota la setmana per endavant per preparar el partit a Saragossa del proper dissabte a dos quarts de cinc de la tarda al camp de l’Ebro.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward