Els Mossos d'Esquadra detenen un home per cometre dos robatoris a Lleida

Els Mossos d'Esquadra detenen un home per cometre dos robatoris a Lleida. Se l'acusa d'un robatori amb violència i un robatori amb força a interior de vehicle.


La detenció és el resultat d'una investigació oberta el passat 17 d'agost per un robatori amb violència que va patir un home al carrer Príncep de Viana de Lleida. Els fets van passar pels volts de dos quarts de sis de la tarda quan un ciutadà que anava caminant va patir una empenta pel darrere que li va fer caure a terra i li va provocar ferides a la cara. Aquest fet va ser aprofitat per l'agressor per robar-li la cartera i fugir corrents, posteriorment amb la targeta que li havia sostret l'acusat va realitzar compres fraudulentes.


Al detingut també se l'acusa d'un robatori amb força comès el passat 17 de setembre en un pàrquing d'un restaurant del carrer de la Mariola de Lleida. En aquest cas van sostreure diversos objectes personals de l'interior d'un vehicle, entre els que hi havia una targeta de crèdit que va utilitzar per fer compres de poca quantia en establiments comercials de la capital del Segrià.

La investigació va permetre identificar al presumpte autor del robatori, que va ser localitzat i detingut aquest dilluns, al carrer Riu Éssera de Lleida.


El detingut, amb antecedents, passarà demà a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward