El festival Jazz Tardor combinarà figures consolidades i talents emergents en la seva 28a edició

El festival Jazz Tardor combinarà figures consolidades i talents emergents en la seva 28a edició. El certamen se celebrarà del 6 de novembre a l'1 de desembre a Lleida i Cervera.


Un dels grups més destacats és Dave Weckl & Tom Kennedy Project. Weckl és considerat com un dels millors bateries del món i ha tocat amb reconeguts artistes de la indústria musical com Simon&Garfunkel, Diana Ross o Madonna. L'acompanya Tom Kennedy, un dels baixistes i contrabaixistes més respectats del món. En el pla internacional també destaca Brooklyn The Huntertones & Shayna Steele o The Black Art Jazz Collective. Entre les actuacions de formacions nacionals s'estrena al Jazz Tardor Los Fumeros, i també hi serà present el talent local amb l'Ignasi Gonzàlez Quartet. El director del festival, Josep Ramon Jové, assegura que el cartell està pensat per gaudir del jazz en el sentit més ampli.


Les actuacions tindran lloc a l'Auditori Municipal Enric Granados i el Cafè del Teatre de l'Escorxador de Lleida, així com a l'Auditori de Cervera.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward