Tres detinguts per robar a les oficines de la Unió Esportiva Tàrrega

Tres detinguts per robar a les oficines de la Unió Esportiva Tàrrega. Es tracta d'un home de 42 anys i dos menors d'edat, tots ells veïns d'Alcarràs.


La detenció es va produir arran d'un control preventiu de trànsit que els Mossos van instal·lar la matinada de dilluns a la carretera N-II al terme de Vilagrassa. En aturar un vehicle on viatjaven tres ocupants, els agents van detectar que aquest tenien una actitud sospitosa. A més, a l'interior hi van trobar objectes que s'utilitzen habitualment per perpetrar robatoris, com passamuntanyes, tornavisos, una palanca, llums frontals i una motxilla amb diners en efectiu i paperetes emprades per fer sorteigs.


Davant la possibilitat que haguessin comès algun delicte, els agents van fer diverses gestions que els van fer sospitar que el robatori s'havia comès en una instal·lació esportiva. Poc després, la Policia Local de Tàrrega va confirmar que havien entrat a robar a les oficines de l'equip de futbol de la ciutat.Davant els fets, els agents els van detenir a tots tres per un presumpte delicte de robatori amb força. Els dos menors van quedar en llibertat i van ser posats a disposició dels seus representats legals després de declarar davant dels Mossos amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits. L'altre detingut passarà properament a disposició judicial.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward