Els Mossos han recuperat a Miralcamp les dues campanes sostretes de l'Ermita de la Mare de Déu de Camp-real de Massoteres

Els Mossos d'Esquadra han recuperat a Miralcamp les dues campanes sostretes de l'Ermita de la Mare de Déu de Camp-real de Massoteres. Les campanes van desaparèixer l'any 2019.


L'avís de l'aparició de les campanes l'ha donat un veí, que el 15 d'octubre va localitzar una campana de bronze semisoterrada en una séquia de reg de Miralcamp.

Aquesta campana, d'uns 40 quilos de pes, es va poder identificar com una de les dues sostretes de l'ermita de Massoteres. Aquest dilluns, amb la col·laboració dels equips de detecció de metalls dels TEDAX, s'ha trobat a sota de la primera, la segona campana, de gairebé 80 quilos.


Les campanes han aparegut a 50 quilòmetres d'on van ser sostretes i els Mossos sospiten que qui les va robar les hauria amagat per vendre-les passat un temps.


Els Mossos van detenir el presumpte inductor, divendres i va quedar en llibertat amb càrrecs dissabte després de declarar al jutjat de guàrdia de Lleida. Podria ser acusat d'un delicte de proposició per a un assassinat.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward