"Mala maror" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Mala maror al Camp d'Esports. La plantilla i els mateixos tècnics diuen estar al límit. Evidentment, aquestes paraules no defineixen quasi res, però com passa habitualment amb les declaracions del futbol es tracta d'esbrinar què volen dir amb els missatges xifrats, les paraules entre línies. És evident que si el mateix entrenador, Gabri, deia fa uns dies que encara no havien cobrat - que quedi clar, tot i no saber si es refereix a això ni voler assegurar-ho- crec jo que les coses van per aquí. Ja dic, ni ho sé ni ho puc assegurar, però tot apunta que, vaja...


A més, els crits de la grada d'"Esteves dimissió" mirant la tribuna desocupada pels seus dirigents, encara fa que tot plegat es compliqui més. Tot, en un any on l'equip, sigui en format UE Lleida o en Lleida Esportiu, passa per un dels seus pitjors moments, ocupant una plaça a la quarta categoria del futbol estatal. Un fet històric, en negatiu.


Evidentment alguna cosa s'ha de fer, i més després de la imatge donada, també en l'àmbit estatal, de l'entrada de la Guàrdia Civil a les oficines del club i en un recinte municipal com és el Camp d'Esports. Cal un cop de timó. No sé qui l'ha de fer, però com sempre diem, es vulgui o no, el futbol fa marca de ciutat, i aquesta marca no crec que sigui l'adequada, avui en dia. Cal que algú agafi, de veritat, les regnes, sigui l'actual directiva o sigui qui sigui. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward