La Fiscalia demana 12 anys de presó per a cadascun dels tres nois acusats d'intentar matar un jove i colpejar al seu germà

La Fiscalia demana 12 anys de presó per a cadascun dels tres nois acusats d'intentar matar un jove i colpejar al seu germà durant una baralla a Balaguer al 2019. El judici es farà el dimecres 20 d'octubre a l'Audiència de Lleida.


Segons l'escrit del ministeri públic, la baralla es va originar perquè els germans estaven de festa amb dues noies, una de les quals tenia una relació sentimental amb un dels agressors, i quan es van trobar, el xicot d'una d'elles va apallissar els dos germans, amb l'ajuda de dos amics.

Els tres nois estan acusats d'un delicte de temptativa d'homicidi per propinar diversos cops amb una barra de ferro al jove i apunyalar-lo amb un ganivet i un tornavís. Per aquests fets, el ministeri públic els demana 8 anys de presó.


A aquesta pena, s'afegeix la petició de 4 anys de presó més per a cadascun d'ells per un delicte de lesions, ja que van propinar puntades de peu i cops de puny i van colpejar amb la mateixa barra de ferro el germà de la víctima.A més de les penes de presó, la Fiscalia també sol·licita que els 3 acusats indemnitzin amb 30.000 euros la víctima i amb 5.000 al germà. Així mateix, demana que s'imposi una ordre d'allunyament de 8 anys respecte al primer i de 5 anys vers el segon. A més, per a un dels acusats, la Fiscalia demana també una multa de 5.400 euros per un delicte de danys per tirar pedres al vehicle dels germans.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward