La Diputació de Lleida i la Generalitat exposaran els seus projectes per frenar el despoblament davant dels ajuntaments

La Diputació de Lleida i la Generalitat exposaran els seus projectes per frenar el despoblament davant dels ajuntaments. Serà en una jornada que tindrà lloc el proper dijous, en el marc del saló Municipàlia.


Totes dues administracions coincideixen en el fet que l'entorn rural requereix polítiques combinades i transversals per abordar el repte de frenar el despoblament. Per això, en la jornada s'abordaran les necessitats dels municipis rurals des de l'òptica de les polítiques digitals, l'urbanisme i l'habitatge, segons apuntava el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn. A l'hora d'aplicar aquestes polítiques, el secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, ha explicat que els municipis petits hi tenen una important rellevància.


La jornada se celebrarà a la Llotja de Lleida el 21 d'octubre i s'estructurarà en tres ponències i una taula rodona. En elles hi participaran representants de la Generalitat, la Diputació i les principals entitats municipalistes de Catalunya. Donada la limitació d'aforament de l'espai, de 70 persones, es podrà seguir per Internet a través del canal de Youtube de la Diputació.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward