La primera victòria de l'ICG Força Lleida arriba davant la seva gent

La primera victòria de l'ICG Força Lleida arriba davant la seva gent. Els lleidatans van superar a l'Alacant en un partit frenètic per 69 a 67 en el debut dels de Gerard Encuentra a l'Espai Fruita-Barris Nord en aquesta LEB Or 2021-2022.


Tot i el grapat d'adversitats a les quals està fent front l'equip de la capital del Segrià en aquest inici de temporada, l'ICG Força Lleida va aconseguir aquesta primera victòria en un partit on els lleidatans no van entrar de la millor forma possible i on ambdós equips van errar de forma constant, el qual els va portar, per exemple, a estar quatre minuts sense anotar.


A partir de llavors, l'ICG es va posar per davant en el marcador, tot i que la igualtat va ser l'autèntica protagonista fins als darrers segons de partit, i és que faltant 35 segons pel final i amb un 68 a 66 al lluminós, l'Alacant va disposar de tres tirs lliures i només en va fer un. A la següent jugada, els lleidatans no van aconseguir cistella i els alacantins, en tardar cinc segons a treure de banda, no van aprofitar la seva darrera jugada i van esgotar pràcticament totes les seves opcions.


Gerard Encuentra, entrenador de l'ICG Força Lleida, considerava que el seu equip havia fet "moltes coses bé". "Sobretot defensivament hem tingut moments molt bons, recuperant moltes pilotes, i tot i que és cert que potser el nerviosisme en atac ens ha jugat males passades, hem volgut prendre decisions molt ràpid o hem perdut pilotes tontament, però en cap moment aquests errors han fes que l'equip es descentrés, crec que tot l'equip ha estat molt centrat del minut 1 al 40, i crec que això ens permet celebrar aquesta victòria", apunta.


Propera cita, aquest diumenge a les sis de la tarda a la pista del Juaristi a Azpeitia, a Guipúscoa.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward