El Lleida Esportiu guanya i té a 90 minuts jugar la Copa del Rei

El Lleida Esportiu guanya i té a 90 minuts jugar la Copa del Rei. Els lleidatans han superat per la mínima, 0 a 1, al Penya Deportiva gràcies al gol de Moha i, si guanya a l'Ebro a Saragossa, ja serà equip de Copa del Rei.


Bona setmana del Lleida Esportiu després d'encadenar la segona victòria seguida, havent sumat la primera a la Lliga al camp del Tarazona, a les Illes Balears.

Un Lleida Esportiu que ha realitzat una bona primera part sent el dominador de l'esfèrica i obtenint el premi del gol al minut 40 a través de Moha a passada de Joanet.

Un gol que els lleidatans han estat capaços d'aguantar passant-ho malament al llarg del segon acte després que la Peña Deportiva fiqués sobre les cordes al Lleida Esportiu.


Una victòria per la mínima, que Gabri Garcia, l'entrenador dels lleidatans, valorava així: "crec que hem sortit bé, amb un bon plantejament i hem sabut sortir moltes vegades. Potser no hem creat moltes ocasions, però sí que hem tingut el control del partit i amb el gol del Moha hem pogut marxar a la mitja part amb un avantatge correcte i després a la segona part, doncs amb 3 canvis de cop i canvi de sistema hem viscut uns minuts on no ens hem sabut ajustar bé, però, al final amb un equip que té el nivell que té..."


El mateix entrenador considerava que l'equip potser hauria d'haver matat el partit abans: "podríem haver arribat per exemple amb Mejia que ha tingut l’oportunitat, podríem haver anat amb més tranquil·litat, però ja dic que partit complet. A més jugant fora de casa, que sempre costa més guanyar".Un Lleida Esportiu que d’aquí a dues setmanes es veurà les cares amb l'Ebro al seu camp amb l'objectiu d'obtenir el bitllet a la Copa del Rei.

Abans, però, diumenge reben al Teruel a les cinc de la tarda.*Foto:SCR Peña Deportiva
Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward