Les Borges Blanques posen en marxa una línia d'ajuts per lla transformació digitalment del comerç i la restauració del municipi

Les Borges Blanques posen en marxa una línia d'ajuts per lla transformació digitalment del comerç i la restauració del municipi. Es destinaran 15 mil euros en forma de subvenció que es repartiran a aquelles empreses i autònoms que realitzin accions de digitalització.


El consistori borgenc ha aprovat la creació d'aquestes línies d'ajuts que es van presentar al mes de maig, que es duu a terme en règim de concurrència no competitiva, i en què les persones beneficiàries podran percebre, com a màxim, el 50 per cent de les despeses subvencionables, amb un màxim de mil euros per cada actuació, i fins a esgotar el crèdit total, de 15 mil euros.


Les persones interessades hauran d'enviar la seva sol·licitud entre l'1 i el 30 de novembre i l'actuació subvencionada s'haurà d'executar en el termini màxim de sis mesos.Aquestes dues línies d'ajuts se sumen a les que el consistori convoca anualment per promoure l'activitat econòmica al municipi.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward