Les 12es Jornades sobre recerca al Parc Nacional d'Aigüestortes aposten per potenciar la interacció entre àmbits científics

Les 12es Jornades sobre recerca al Parc Nacional d'Aigüestortes aposten per potenciar la interacció entre els diferents àmbits científics. Entre aquest dimecres i divendres es presentaran una trentena de recerques.


Entre els estudis presentats n'hi ha sobre els factors que afecten els canvis de la temperatura de l'aigua dels estanys, la flora d'aquests espais, la variabilitat genètica de les espècies presents al parc o les primeres ocupacions humanes durant el Mesolític i Neolític. Per tal de potenciar-ne l'intercanvi s'han fet dues sortides de camp per presentar in situ els resultats dels treballs, tal com explica Josep Enric Llebot, president del Parc Nacional.


Segons Llebot, el volum de recerca que es fa al Parc és "modest", però ha remarcat que és de "gran vàlua" per la seva trajectòria. Explica que fa molts anys que s'estudien determinats aspectes dins el Parc i la seva evolució permet internacionalitzar aquesta recerca.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward