La UdL estrena una aula pionera a l'Estat per formar mestres que fomentin vocacions científiques i tecnològiques

La Universitat de Lleida ha estrenat aquest curs una aula pionera a l'Estat per formar mestres que fomentin vocacions científiques i tecnològiques. Aquesta és utilitzada pels alumnes del grau en Educació Primària que cursen l'especialització STEM.


Es tracta d'una menció pionera que s'ha incorporat al curs 2021-2022. Té com a objectiu formar mestres especialistes que fomentin vocacions científiques i tecnològiques des de l'escola, tal com explica el cap d'estudis de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL, David Aguilar. "Hi ha un conjunt de professions al nostre país que costa cobrir perquè hi ha manca de professionals preparats, i això és una cadena que comença als primers nivells educatius. Necessitem professionals que des de les escoles comencin a promoure aquestes vocacions per després promoure estudis universitaris i, per tant, professions, en aquesta línia", explica Aguilar.


Els estudiants d'aquesta especialització disposen d'una aula especial dotada de diferents materials i recursos com ara robots, balances o una impressora 3D. A més, l'aula no té una disposició fixa i els alumnes la poden adaptar a les seves necessitats. Un total de 25 alumnes s'han matriculat aquest curs a la menció STEM de la UdL.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward