El Consell Comarcal del Segrià ha atès 277 persones durant la campanya agrària

El Consell Comarcal del Segrià ha atès 277 persones durant la campanya agrària. A més, s’han fet més d’un miler d’actuacions relacionades amb la Covid-19.


L’operatiu ha comptat amb un equip format per set persones, de les quals cinc van ser contractades per treballar específicament en la campanya. Durant els mesos d’estiu, aquestes persones han fet actuacions en 13 municipis, on s’han distribuït més de 900 lots d’aliments, s’ha traslladat 142 persones als dispositius d’aïllament habilitats i s’han fet 62 derivacions a altres serveis.


Pel que fa a les actuacions relacionades amb la Covid-19, la intervenció s’ha centrat en tres àrees: sensibilització i informació, tramitació de la Targeta Sanitària temporal per a la vacunació i derivació a cribratges i vacunacions.


Des del Consell Comarcal fan un balanç molt positiu de la campanya, de la qual destaquen la bona coordinació amb la delegació del Govern i les entitats que treballen amb persones temporeres com Creu Roja. Això, apunten, ha permès “detectar ràpidament els casos de vulnerabilitat i donar una resposta àgil i adequada”. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward