El cochesinternet.net CB Alpicat torna a trobar-se amb la seva afició

Un CB Alpicat que de ben segur no tenia en ment debutar aquesta temporada amb una derrota tant contundent, pel que fa a resultat, com la de davant l’Hospitalet caient 98 a 42. Ara bé, tal com apuntava l’entrenador Joan Albert Cotonat, una plantilla que sembla que ha fet un reset mental al llarg de la setmana d’entrenaments: “Els hi vaig dir dimarts i ho faig ara públicament, els he de felicitat perquè l’actitud de la setmana està sent extraordinària i per sobre del nivell que portàvem fins aleshores. És la millor manera de preparar el partit del cap de setmana”.


Sense cap mena de dubte un canvi de xip que pot venir provocat per aquest debut a casa i davant l’afició alpicatina: “Tinc la sensació que l’equip té ganes boges de millorar i ganes de demostrar que som més bon equip que el que es va demostrar al resultat de l’últim partit. Sempre que jugues a casa, no saps per què, però hi ha aquella sensació que et fa gaudir més i estar més motivat”.


Per aconseguir que la victòria es quedi a Alpicat, segons Cotonat, tocarà que l’equip realitzi amb nota aquests conceptes del joc: “Hem de ser molt més sòlides en la defensa de l’1 contra 1 i que tots hem de defensar de la mateixa manera el bloqueig directe. Hem de ser més durs en el rebot defensiu i en atac hem d’intentar cometre els mínims errors possibles”.


El partit, davant el Martorell, aquest diumenge a Alpicat a dos quarts de vuit del vespre.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward