La plantilla del Lleida Esportiu necessita sumar una victòria que compti 3 punts

Tot plegat després de transmetre bones sensacions aquest dimecres en l’eliminatòria davant l’Ejea en el marc de la Copa RFEF. Ara bé, aquestes victòries que sí que aconsegueix el Lleida Esportiu a la Copa, no valen punts i, mirant la classificació del grup 3 de Segona RFEF, els lleidatans en necessiten que sumin 3 punts al compte particular dels de la capital del Segrià. Alejandro Mejía, jugador del Lleida Esportiu, evidenciava després del partit de dimecres, que l’equip necessita aquesta victòria que puntuï: “Toca apretar els dents i anar a mort per treure aquests tres punts a Tarazona. Serà complicat, però davant l’Ejea hem demostrat que som capaços d’aconseguir-ho”.


Un dels fixes en els esquemes de Gabri a la Copa RFEF, Modest Notario, també valorava la voluntat dels jugadors del Lleida Esportiu per sumar aquesta victòria a la lliga: “Sense cap mena de dubte la plantilla vol aconseguir els tres punts i les victòries a la Copa ens serveixen per guanyar moral, però juguem per guanyar el diumenge i aquest és el principal objectiu”.


Tot plegat després que el Lleida Esportiu hagi aconseguit tres empats i dues derrotes en aquest inici de lliga i ocupi, ara mateix, la setzena posició del grup.


El partit davant el Tarazona, en terres aragoneses, aquest diumenge a les cinc de la tarda.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward