"4 d'octubre" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Bones dades de la Fira de Sant Miquel, que tanca amb 100 mil visitants. Cert, són 30 mil menys que ara fa dos anys, quan es va produir la darrera fira prepandèmia, però tenint en compte la situació que viu el país, i el món sencer, i la justa reticència de tothom a passejar-se per llocs multitudinaris, també és cert que és ben normal aquestes xifres. Fins i tot, hi ha qui diria que són dades molt importants i que mostra la recuperació d'aquesta anhelada normalitat, encara que sigui a poc a poc.


Qui, si em permeten, va recuperant la normalitat és marc Márquez que ahir va guanyar, de nou. El tro de Cervera va tornar a assaborir una primera posició a Austin, sumant ja dues victòries en una temporada de transició. Felicitats!


Qui no acaba de trobar la seva posició és el Lleida Esportiu. De fet, ahir van empatar en un partit, potser de lo milloret de la temporada, però la qual cosa no vol dir que fos bo. Vaja, que caldrà acabar d'apamar aquesta quarta categoria, on encara, els blaus, sembla que no es fan la idea, ni el lloc.


I avui pendents de Carles Puigdemont. Sembla que tot acabarà amb el seu no retorn a Espanya. Bé, ara per ara. Veurem què passa, ja que els advocats del president estan convençuts que aviat hi haurà notícies.     

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward