"Tornar a començar" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Avui comença la Fira de Sant Miquel de Lleida. Crec que tot lleidatà té algun record lligat a l'esdeveniment firal. El passeig amb els pares, la trobada amb algú, aquell esdeveniment familiar que va coincidir, just en aquestes dates... Vaja, que la Fira de Sant Miquel, per als lleidatans, és quelcom més que una simple fira expositora. Forma part de la vida social i, perquè no, sentimental, de la ciutat.


Cert és que, segurament, la fira d'avui en dia no s'assembla en res a la fira de fa 40 o 50 anys, però segueix sent un punt important per a l'economia i la vida social del Segrià. Per això, i pel fet que el certamen d'aquest any suposa la recuperació presencial del món firal, esperem que, de nou, sigui un èxit.

A més, la Fira de Sant Miquel també indica una altra cosa. És el final de l'època menys activa, social i políticament de la ciutat. Amb la fira comença a rutllar tot. Com a periodistes, de cara aquest curs polític, esperem respostes a diverses preguntes.


Després de l'acord entre Comú, PSC i ERC per a les taxes de l'aigua i clavegueram, això suposa la recerca de nous aliats per a propers mandats? Què passarà amb Junts? Com quedarà Torre Salses? Qui repetirà al capdavant de cada llista? I és que ja ens apropem a l'època d'anunciar lideratges per a les pròximes eleccions municipals, un cop sobrepassat l'equador del mandat.


Vaja, que com veuen, Sant Miquel és més que una fira, és un tornar a començar. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward