2Llacs escalfa motors de cara al Campionat d’Espanya d’Esquí Nàutic

Aquest divendres però ja s’ha celebrat al complex esportiu de 2Llacs, a Gimenells i el Pla de la Font, la jornada d’entrenaments oficials de cara al Campionat d'Espanya d'Esquí Nàutic, que se celebra aquest cap de setmana.


Els més d’un centenar de participants han pogut prendre contacte amb unes instal·lacions que demà i diumenge viuran una intensa activitat en motiu de la competició.


Així, el programa contempla, de cara al dissabte al matí (a partir de les 9:00 hores), la primera mànega d’eslàlom, i ja a la tarda, les dos mànegues de figures: la primera de 15:30 a 17:00 hores, i la segona de 17:00 a 18:30 hores. En acabar, es farà l’acte de lliurament de guardons de la modalitat de figures.


Pel que fa al diumenge, el matí es destinarà a la segona mànega d’eslàlom (de 9 a 14:30 hores), mentre que per a la tarda estan previstes les dos mànegues de salts: de 14:30 a 16:30 hores la primera i de 16:30 a 18:00 hores la segona. El Campionat d’Espanya acabarà amb el lliurament de guardons d’aquestes dos modalitats.


Organitzat per 2Llacs i el Club Esportiu Lleida Ski & Wake juntament amb la Federació Espanyola d’Esquí Nàutic, l’esdeveniment aplegarà 105 participants entre totes les categories i en les tres modalitats: eslàlom, amb 56 participants, figures (29) i salts (20). El Club Lleida Ski & Wake, amfitrió de la competició, el qual busca el 8è títol consecutiu del Campionat d’Espanya per equips, comptarà amb 18 participants, entre ells dos dels millors especialistes estatals, Àlvar Noguera i Lluís Noguera, a més dels sis lleidatans: Laureano Torres, Carla Prats, Sofia Prats, Xavier Roy, Pol Roy i Max Roy.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward