L’EKKE CB Lleida seguirà creixent com a equip a la final a quatre de la Lliga Catalana

Un EKKE CB Lleida que arribarà a la final a quatre de la Lliga Catalana amb l’objectiu de seguir formant-se com a equip i engranant les diverses peces a setmanes del debut a Lliga Femenina 2. Sobre aquests objectius d’aquest cap de setmana, l’entrenador Albert Puig, ens en deia això: “La Lliga Catalana és una idea fantàstica que ha organitzat la federació, i l’hem d’aprofitar per créixer i millorar. El nostre objectiu és entendre que podem competir a la categoria. Arribats aquí, si guanyem fantàstic, i si perdem però aconseguim els nostres objectius també estarà molt bé”.


Tot plegat en una pretemporada on l’equip segueix en creixement però on encara falten un parell d’incorporacions. De fet, una d’elles, a punt d’aterrar a la capital del Segrià: “Amb la plantilla que tenim ara estem fent una molt bona feina i no hi ha res a dir que és negatiu. Estem a l’espera d’un parell de fitxatges, un el tenim tancat a l’espera que arribi el visat i que acabi un campionat que està jugant i una segona jugadora que haurà d’arribar més endavant per tema pressupost”.


De guanyar al Basket Almeda aquest dissabte a les set de la tarda, les lleidatanes jugarien la final de la Lliga Catalana el diumenge a les sis i cinc minuts de la tarda contra el guanyador del Viladecans – Mataró. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward