Comença l’OK Lliga pel Lleida Llista

Un Lleida Llista que s’estrenarà a l’OK Lliga 2021/2022 com dèiem després de tornar a escriure, tot i la derrota davant l’Sporting Club de Portugal, una pàgina en la història esportiva de les terres de Lleida.


Ho farà, com ens explicava el capità dels lleidatans, Andreu Tomàs, amb l’objectiu clar de seguir amb la línia de les temporades anteriors: “Sincerament no hem parlat d’objectius perquè no té massa sentit i tampoc ens aporta res parlar-ne com a club. Penso que el nostre objectiu no ha de ser un altre que des de dissabte començar a competir cada partit i intentar guanyar cada partit, però sobretot mantenir el nivell competitiu que hem demostrat els últims anys”.


Tot plegat també amb el desig que al més aviat possible puguin tornar a jugar a casa seva. Un retorn al Pavelló Onze de Setembre de Lleida que quan en parlàvem amb Andreu Tomàs, ell ens contestava això: “Ara sabem que al gener hi anirem i potser és abans. Esperem tornar-hi al més aviat possible, però no sabem cap data. No vull donar-li més importància per no acabar-ne farts, no n’estem perquè no en parlem”.


Un tret de sortida a la temporada 21/22 per part del Lleida Llista que es realitzarà aquest mateix dissabte, a la pista de l’Alcobendas, a les sis de la tarda. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward