Torrefarrera acull la final de la Copa Lleida

Una final de l’edició de la Copa Lleida que s’havia de disputar el divendres de la setmana passada, però que l’inici de la Segona Catalana va provocar aquest ajornament de l’enfrontament per aquest dissabte coincidint en cap de setmana de descans per l’equip de la capital de la Noguera, i encara en pretemporada per part de l’equip de Josep Maria Turull.


De fet, el mateix entrenador de l’Atlètic Lleida, deixava clar a Ua1 Lleida Ràdio, que la final entre el seu equip i el Balaguer serà d’una exigència màxima: “El Balaguer ha fet una plantilla amb jugadors experimentats a Primera Catalana i és molt competitiva. Serà un gran test per nosaltres”.


I és que a davant, els lleidatans hi tindran a un equip que ha aconseguit plantar-se a la final després d’eliminar a doble partit i de forma contundent al Borges Blanques i a les semifinals al Tàrrega, ambdós equips d’una categoria superior. Arribats a la final, l’equip de David Biosca, ell mateix ens ho deia, buscaran aixecar el títol de campió: “Nosaltres cap partit hem partit com a favorits i hem anat passant les eliminatòries. Com sempre es diu, les finals estan per guanyar-les i per gaudir-les, perquè segur que hi haurà un molt bon ambient a Torrefarrera. Ja que hi som, li intentarem ficar les coses molt complicades a l’Atlètic Lleida”.


El partit, a Torrefarrera, aquest dissabte a les vuit del vespre. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward