Les administracions lleidatanes condemnen la detenció de Puigdemont

Les administracions lleidatanes condemnen la detenció de Puigdemont. La Paeria, la Diputació i la Delegació del Govern a Lleida han mostrat la seva solidaritat amb l'expresident de la Generalitat.


El Paer en Cap, Miquel Pueyo, ha demanat que la llibertat, el diàleg, la política i l'amnistia s'imposin a la via de la repressió: "malgrat la suspensió de l'euroordre, una part de les institucions del govern i de les institucions de l'Estat pretenen embarcar la justícia italiana en un nou episodi repressiu. "Condemno aquesta situació i faig novament vots perquè la llibertat, el diàleg, la política i l'amnistia s'imposin a la via de la repressió".


De fet, la tinent d’alcalde, Jordina Freixanet, a primera hora del dia, a l’hemicile de l’Un Dia Més, assenyalava que no sabia si es modificaria alguna de les activitats de la festa major de tardor que avui dona el tret de sortida, per aquesta detenció: "es molt d'hora perquè ara mateix ha entrat la convocatòria de la manifestació de l'AMI... el que està clar és que aquesta Festa Major estarà tenyida d'aquesta denúncia contra la situació que s'està vivint i aquesta reivindicació, que fa massa temps que estem patint".


També s’ha afegit a les declaracions de l'alcalde de Lleida, el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn ha volgut traslladar la seva solidaritat amb Carles Puigdemont. Per la seva banda, el delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, ha afirmat que la detenció de l’expresident s’esdevé per estroncar qualsevol voluntat de diàleg.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward