"Quina nit" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Nova detenció que ho posa tot potes amunt. Mentre es parlava de la taula de diàleg apareix aquesta detenció que, suposa una pedra en el camí per al govern català, però també per a Pedro Sánchez, ja que això també pot fer descarrilar el possible suport dels pressupostos, pels quals necessita els vots d'Esquerra Republicana.


L'extradició de Puigdemont, per tant, crea expectativa a la plaça de Sant Jaume, però també a la Moncloa.

Què ha passat? Un error burocràtic? Un error volgut? El que és evident és que, un cop més, es mostra que la cúpula judicial té una manera de fer, i tot apunta que l'executiu espanyol, sigui d'un color o d'un altre, ho té molt fumut per a canviar certes actuacions dels màxims mandataris de la toga. Per què?

La majoria de jutges, sobretot els de dalt, provenen d’un sector social concret. Aquell que pot fer front a unes oposicions llargues i la seva despesa. A més, no és habitual veure jutges, n'hi ha però no tants, que provinguin de Catalunya. No hauria d'importar, però importa.


Tot plegat en un dia on tocava parlar de nous botellots a la canalització del riu Segre i, segons assenyalen les xarxes, prop dels llocs d'oci nocturn que podien obrir. L'obertura no ha controlat aquesta situació.

Mare meva, quin dia... o quina nit.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward