El festival d’humor de Tàrrega ‘Lo Memefest’ possiblement deixarà de celebrar-se

El festival d’humor de Tàrrega ‘Lo Memefest’ possiblement deixarà de celebrar-se. Del 6 al 10 d’octubre se celebrarà la 3a edició del certamen i, com apuntàvem possiblement la darrera.


I és els organitzadors, l’Associació Agrat, ho han apuntat durant la presentació del Memefest d’enguany. Ara bé no han sabut explicar els motius exactes de la fi del festival, però han remarcat la importància de viure el moment i han deixat la porta oberta a seguir-lo realitzant en funció de les circumstàncies “sociogeoculturalpolíticoeconòmiques” del futur.


En qualsevol cas, la 3a edició de Lo Memefest creix i ampliarà la programació amb 5 dies d’activitats que aniran des de l’actuació de Peyu, un dels còmics catalans del moment, fins als monòlegs de 6 dels millors artistes del panorama estatal passant per un taller de podcast, un debat sobre el català a les xarxes o un homenatge gastronòmic i musical a Mèxic.


El festival ha posat a la venda les entrades aquest dilluns al vespre al web www.agratickets.cat per als 3 espectacles de pagament en d’en Peyu (9 euros), La tarda dels monòlegs (9 euros) i “La Escopeta Nacional” (5 euros).


La resta d’esdeveniments són gratuïts amb aforament limitat a causa de les restriccions per la pandèmia i caldrà fer reserva prèvia omplint un formulari a www.lomemefest.cat.


Tanmateix, l’organització també ofereix el tradicional ‘Pack Memecenes’ que inclou lloc preferent per a tots els espectacles, sopar el divendres, consumició el dissabte i un regal commemoratiu al preu de 28 euros. Fins al moment, ja s’han venut més de 70 packs que també serviran per ajudar al finançament del certamen.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward