L’Ajuntament de Lleida farà un Pla de Millora de l’Espai Públic per millorar la percepció de seguretat per part de la ciutadania

L’Ajuntament de Lleida farà un Pla de Millora de l’Espai Públic per millorar la percepció de seguretat per part de la ciutadania. El consistori vol aprovar-lo al ple del mes de desembre per posar-lo en marxa el gener de 2022.


Des del consistori apunten que el pla es desenvoluparà des de diverses regidories i té com a objectiu disminuir l’incivisme, desenvolupar estratègies de prevenció per reduir la delinqüència, els actes vandàlics i la sensació d’inseguretat, o augmentar la participació de la ciutadania en el manteniment dels espais públics. També es vol incidir en la revitalització de determinades zones de la ciutat a través de campanyes informatives i educatives, la millora de la connexió entre els barris per bastir una xarxa urbana contínua i l’aplicació de les ordenances municipals.


La voluntat de la Paeria és que l’elaboració del pla es faci de manera participativa a través dels consells de barri i les associacions de veïns. També s’incorporaran les aportacions fetes pels grups municipals i els tècnics del consistori.


D’altra banda, durant la comissió en què s’ha donat a conèixer aquesta iniciativa també s’ha informat que el Pla Estratègic de la Convivència i el Civisme es licitarà en les properes setmanes. El termini previst per l’elaboració és de 9 mesos.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward