El Lleida Esportiu vol aprofitar la Copa RFEF

El Lleida Esportiu vol aprofitar la Copa RFEF. Els de la capital del Segrià volen que aquesta competició, que per la seva part comença aquest dimecres al Camp d'Esports a les vuit del vespre davant el Sant Andreu, serveixi, sobretot, per donar minuts a homes menys habituals.Ja ho va deixar clar l'entrenador del Lleida Esportiu, Gabri Garcia, després del partit a Badalona, i ho va tornar a repetir en la roda de premsa prèvia al partit d'avui mateix a la capital del Segrià: la Copa RFEF no li molesta, al contrari, li serà útil, sobretot, per "continuar amb dinàmica de tenir minuts, com vam fer a la pretemporada" i per "donar minuts als jugadors que no n'han tingut", amb l'objectiu que "puguin posar-se al nivell dels altres".


Una primera eliminatòria a doble partit i, per tant, sobre el paper, la voluntat d'aconseguir la màxima avantatge possible en aquest primer enfrontament. Ara bé, per Gabri, l'objectiu principal, és "centrar-nos a fer un bon partit. Que per als jugadors que no han participat aquest sigui un partit de veritat, per agafar sensacions, ja que alguns no han jugat molts minuts al Camp d'Esports". "Ens l'hem d'agafar com un partit de lliga, que ens serveixi a tots, a mi i als jugadors, ja que tenim un rival davant que fa moltes coses bé, un equip que els últims anys sempre ha estat a la part alta de la classificació, amb opcions de pujar...", afegeix el tècnic blau.


El partit d'anada, aquest dimecres, al Camp d'Esports, davant el Sant Andreu, a les vuit del vespre. Mitja hora abans, a dos quarts de vuit, començarà la retransmissió amb l'equip de Juguem a UA1.


D'altra banda, sobre una de les preguntes sorgides després dels primers partits del Lleida, qui serà el porter titular, Gabri deia que "ni ho tinc, ni ho tindreu vosaltres clar durant tota la temporada". L'entrenador dels blaus assegura que "és una decisió que prenem amb el preparador de porters, en funció del treball durant la setmana del Víctor o del Ramon, quin estat d'ànim els hi veiem, com han anat els entrenaments...".

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward