La Paeria explora vies per enfortir relacions amb les empreses de referència vinculades a l’IMO

La Paeria explora vies per enfortir relacions amb les empreses de referència vinculades a l’IMO. En aquest sentit el regidor d’Ocupació i Responsabilitat Social, David Melé, ha visitat aquest dimarts l’empresa Técnicas Mecánicas Ilerdenses (TMI).


Aquesta firma lleidatana, situada al Polígon Industrial del Camí dels Frares, és capdavantera en el disseny i la fabricació d’equips d’envasat industrial. En els darrers any ha desenvolupat una àmplia gamma de productes aplicant els seus propis processos d’innovació i fabricació.

Des de fa uns anys TMI col·labora amb diferents programes que gestiona l’Institut Municipal d’Ocupació , per exemple, fent xerrades i visites per a que els usuaris de l’IMO puguin conèixer com l’empresa realitza els processos de selecció i quines competències valora en les persones que contracte. També rep alumnes de pràctiques i també juga un paper important en matèria de creació d’ocupació.


El regidor David Melé, president de l’IMO, ha explicat que la trobada respon també a la voluntat de consolidar la col·laboració que TMI manté amb l’Institut Municipal d’Ocupació. També ha destacat que l'IMO agraeix a l’empresa la seva vocació i compromís de col·laborar amb el sector públic en matèria de creació d’ocupació. Així mateix, ha subratllat que aquesta firma "és un exemple de retenció de talent per a la ciutat de Lleida" i ha posat en valor "la innovació i el desenvolupament que exporta a tot el món".


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward