Arriba la segona edició de la Guia d’NFL en català

Una guia, que en la seva primera edició es va convertir en la primera produïda en català al voltant d’aquest esport. Tot i ser en català, l’accent lleidatà hi és més que protagonista i és que els impulsors, també d’aquesta segona edició, són un grup de lleidatans que ja la temporada passada van tirar endavant el podcast NFL a Sack. Marc Perelló, el seu presentador i promotor, explicava què podem trobar en aquesta segona guia: “Es tracta d’un repàs de la temporada passada i una prèvia dels 32 equips que formen part d’aquesta temporada de l’NFL. Com a novetat, hem fet participar als nostres seguidors i fans dels equips, fet que ens ha servit per escoltar la seva veu i fer una guia més participativa”.


Un podcast que, com la temporada de NFL, es prepara pel curs 21/22. Un curs que Perelló preveu de la següent forma: “Hem acabat la temporada de Dragons a Sack on parlàvem dels Barcelona Dragons, ara hem començat un mini podcast del futbol universitari i ara sí que comencem amb la temporada de la NFL amb idees que generin més contingut i entreteniment”.


Poden trobar els links per descarregar de forma gratuïta la guia al Twitter de NFL a Sack i poden escoltar els podcast en totes les plataformes habituals.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward