Tallar les transicions ofensives dels rivals és una de les prioritats de Gabri Garcia a dia d’avui

Després dels dos primers partits de temporada i, sobretot, després de l’empat a dos davant el Badalona el cap de setmana passat, s’ha pogut entreveure que l’estil de joc del Lleida Esportiu és un on els contraatacs dels equips rivals estaran en el menú del dia. Gabri Garcia, l’entrenador, ha deixat clar que aquest fet existirà i que cal que l’equip se centri en frenar les opcions de contraatac dels rivals: “Volem ser un equip que jugui a camp contrari i hi ha coses que no podrem evitar. Tindrem problemes amb transicions, però és lògic quan jugues amb 10 jugadors al camp contrari i estàs exposat. El que m’ocupa és que els jugadors aprenguin a tallar aquestes accions i ser molt bons després de perdre la pilota a camp contrari”.


Un Gabri Garcia que vol veure el got mig ple agafant-se al que ha vist al terreny de joc. Evidenciant però, que en les dues primeres jornades, l’equip encara no ha sumat tres punts de cop: “Cadascú es pot agafar al que vulgui. Jo crec que ens hem d’agafar a la realitat i al que hem vist. Hem de ser realistes i no amagar coses. Quan les coses estiguin mal fetes, s’haurà de dir, però ara mateix hem de veure el got mig ple perquè el rendiment i la predisposició del jugador és molt bona”.


Un Lleida Esportiu que afronta la setmana amb doble partit, i és que aquest dimecres, a les vuit del vespre al Camp d’Esports, té el partit d’anada de la primera eliminatòria de la Copa RFEF, davant el Sant Andreu.

A partir de dos quarts de vuit, els hi ho explicarem tot plegat al Juguem a Ua1. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward