La Diputació de Lleida inverteix prop de 4,5 milions a l’any a la comarca del Solsonès

Ho farà a través dels diferents plans econòmics que beneficien tots els municipis, el Consell Comarcal, entitats socioculturals, la promoció d’esdeveniments firals i infraestructures pròpies.


Una d’aquestes actuacions ha estat la remodelació amb un carril-bici ampliat, del tram de la carretera LV-4241, de Solsona a Coll de Jou. Una obra que l’alcalde de Solsona, David Rodríguez, celebrava: “La nova carretera és una gran obra que permet compaginar diferents elements, perquè dignifica i deixa en bondes condicions el vial i té el carril-bici com a cirereta del pastís”.


El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha detallat que, dels 4,5 milions a l’any que la Diputació inverteix a la comarca del Solsonès, 2,9 van destinats directament als ajuntaments en plans que van des d’ajudar a sufragar manteniments i inversions en instal·lacions de salut i equipaments municipals a la prevenció d’incendis, passant per manteniments de camins, accions culturals, llars d’infants i viabilitat hivernal. A més, uns 500.000 euros es gestionen a través del Consell Comarcal del Solsonès per a menjadors escolars, teleassistència i els serveis d’atenció tècnica als ajuntaments.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward