Arrenca el primer curs de l'INEFC Pirineus amb gairebé el mateix nombre de nois i noies

Arrenca el primer curs de l'INEFC Pirineus amb gairebé el mateix nombre de nois i noies. Un raid d'aventura de 24 hores ha donat el tret de sortida als nous estudis universitaris, que es cursen a la Seu d'Urgell.


Dels 40 alumnes de primer curs que aquest dimarts han començat les classes, gairebé la meitat són noies. Es tracta d'una xifra superior a la dels altres dos centres de Catalunya i que fa que, en termes globals, hagi arribat enguany al 30%. Aquest és un dels aspectes que ha destacat El director de l'INEFC, Edu Inglés, que apunta que s'ha fet un esforç per mostrar una manera de fer esport diferent del de caràcter competitiu i el que segueix criteris "masculinitzats".


Mentre no es construeix el nou edifici per acollir aquests estudis, les classes teòriques es fan al Centre Cultural Les Monges de la Seu. Pel que fa a l'organització del grau, es busca que la part teòrica i pràctica quedi igualada. Hi ha previstes activitats al medi natural que enguany estaran dedicades al piragüisme, l'esquí alpí i l'snowboard.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward