L'ASISA Borges Vall debuta amb victòria a la Champions

L'ASISA Borges Vall debuta amb victòria a la Champions. Els borgencs s'han imposat per 3-1 davant el Juncal portuguès en un partit intens de 2 hores i mitja de durada.


En el primer partit Marc Duran no ha pogut amb el jugador base de l'equip portuguès, Kirill Shvetshi, davant el qual ha perdut per 1-3. En el segon partit, el jugador suec del Borges Viktor Brodd s'ha imposat a Nuno Gonzaga per 3-0. Amb empat a 1 al marcador, Joan Masip ha aconseguit la victòria en el cinquè set per 3-2 davant Konstantin Chernov. Amb 2-1 a favor de l'ASISA Borges Vall, Brodd ha tornat a ser decisiu en remuntar un partit que se li havia posat 2 sets en contra per acabar guanyant 3-2 al seu rival i situar el 3-1 al marcador general.


Enric Vall, president de l'ASISA Borges Vall, assegurava en declaracions al Juguem a Ua1 que debutar a la màxima competició europea amb victòria és un somni fet realitat.


El pròxim partit de l'ASISA Borges Vall serà aquest dilluns a la una del migdia davant el Pontoise Cergy francès. El darrer enfrontament de la fase de grups serà davant els amfitrions, l'Odorheiu Secuiesc de Romania. Un cop finalitzada la fase de grups, els dos primers classificats passaran a la següent ronda de la Champions, mentre que el quart disputarà l'Europa League.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward