El Cadí La Seu aconsegueix la seva quarta Lliga Catalana en imposar-se per 69-65 al Spar Girona

El Cadí La Seu aconsegueix la seva quarta Lliga Catalana en imposar-se per 69-65 al Spar Girona. Feia cinc anys que les de l'Alt Urgell no guanyaven aquesta competició.


La final, disputada al Nou Congost de Manresa, començava favorable per a les pirinenques, que dominaven el marcador en els primers compassos. Tot i això, les gironines entraven al partit amb rapidesa i el primer quart acabava amb un 18-22. Durant el segon quart es va imposar el joc físic que va deixar un 35-31 a la mitja part del partit. En el retorn a la pista, el Cadí La Seu entrava dominant i al final del tercer quart havien ampliat la distància amb un 50-45 al marcador. Després d'un darrer quart en què les alturgellenques van patir per mantenir el domini, el partit acabava amb un merescut 69-65 per a les de la Seu.


L'entrenador, Bernat Canut, assegurava sentir-se "molt content, primer perquè feia cinc anys que no la guanyàvem; segon per guanyar-la al Nou Congost, a la pista del Manresa, amb un club amb què ens sentim molt identificats, perquè porta molts anys batallant contra els grans en una lliga gran sent petit, i tercer perquè les circumstàncies amb les quals estem afrontant la pretemporada han estat difícils fins ahir, entrenant amb 5, 6 o màxim 7 jugadores del primer equip". "Jo crec que avui hem fet el primer bon partit de la temporada, ens ha sortit el que hem treballat i proposem per la nostra temporada, i per tant és un bon pas", afegia el tècnic.


Amb aquesta victòria les de l'Alt Urgell han aconseguit trencar l'hegemonia del Girona, que havia estat campió de la Lliga Catalana en les darreres quatre edicions.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward