Les entrades per veure la final de la Continental Cup a Mollerussa es podran aconseguir a partir de dilluns

Tindran un preu de 20 euros i amb una limitació del 70% al Pavelló Onze de Setembre de la capital del Pla d’Urgell


Aquest divendres s’ha presentat a Mollerussa el que serà l’esdeveniment esportiu més important previ a l’inici general de les temporades dels equips de casa nostra, amb el Lleida Llista com a protagonista.


Els dos millors equips d’Europa, el campió de l’Eurolliga, l’Sporting Club de Portugal, i el de l’Europe Cup, el Lleida Llista, es veuran les cares en una final que es disputarà a la capital del Pla d’Urgell el dissabte de la setmana vinent a partir de les set de la tarda.


Una disputa de la final a Mollerussa, que segons el president del Lleida Llista, Enric Duch, demostra que en moments com aquests unir forces és la millor solució: “Som l’equip de Lleida que està a la màxima categoria i que portem el nom del territori arreu. Ens ho hem de sentir nostre, de tota la província. Davant les circumstàncies, què millor que unir forces i lluitar plegats per plantar cara als esforços que comporta”.


Una pista, la del pavelló de Mollerussa, que també haurà de viure diverses adaptacions per poder-se acollir al reglament. En parlava l’alcalde, Marc Solsona: “Farem les adaptacions a la pista que toca per complir amb el reglament internacional, adaptarem el pavelló perquè tingui les condicions tecnològics per poder ser transmès en directe i farem el que sabem fer, organitzar esdeveniments com aquests. Hi ha un segon desig, que guanyi el Lleida Llista”.


Esportivament parlant, l’entrenador del Lleida Llista, Albert Folguera, ho deixava clar, dissabte vinent a Mollerussa hi ha el millor de l’hoquei actual: “Amb tres mesos haurem jugar tres finals, la de l’Europe Cup, la de la Lliga Catalana i aquesta de la Continental Cup. Cal donar-li la importància que té tot plegat. La del dissabte és lo millor de lo millor”.


Per poder aconseguir les entrades, limitades al 70% de l’aforament i que tindran un preu de 20 euros, caldrà enviar la sol·licitud al correu lleidallistaOKlliga@gmail.com a partir del dilluns al matí. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward