L’AEM vol treure un bon resultat del primer i exigent desplaçament de la temporada

Començar la temporada amb victòria i fer-ho a casa teva sempre és positiu, i l’AEM vol agafar-se als tres punts aconseguits a la capital del Segrià en la primera jornada per, a la vegada, fer-se també fortes a domicili.


Ara bé, tot i la victòria davant l’Athletic Club B, l’entrenador de les lleidatanes, Óscar Cobacho, deixava clar a Ua1 Lleida Ràdio que encara hi ha marge de millora dins la plantilla: “Encara hi ha molt marge, hi ha aspectes a millorar, però al final hi ha tan poc temps per treballar-ho, que et centres amb pensar com pots millorar amb la situació que tenim. Ens hem centrat molt amb Barça i reforçar aspectes que creiem que podem millorar”.


A davant, un filial blaugrana que va debutar aquesta temporada amb derrota, però que com tots els equips de la categoria, segons Cobacho es voldrà fer fort a casa seva. Perquè això no succeeixi, l’entrenador de les del Recasens, té clar què cal fer: “Hem de saber ser pacients quan no tinguem la pilota i intentar fer efectius els moments que tinguem la pilota en fase d’atac i en transició”.


El partit, aquest diumenge a les sis de la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward