Valoració d’èxit del primer Campus d’Estiu conjunt del Força Lleida i el CB Lleida

La unió de les bases dels dos principals equips de la capital del Segrià, el Força Lleida i el CB Lleida, ja està donant els seus fruits i el Campus d’Estiu organitzant al llarg d’aquestes darreres setmanes n’és un exemple. Júlia Crespo és una de les cares visibles de l’organització d’aquest Campus: “La valoració és molt positiva. Estem molt contentes. Hem innovat incloent activitats noves i ha sortit molt bé. Finalment hem comptat amb uns 210 participants i la valoració és molt positiva”.


Una edició de l’activitat, que des del CB Lleida, la seva vicepresidenta, Mònica Andreu, valorava d’èxit: “La valoració és molt bona, la iniciativa és perfecta i on han anat venint jugadors dels dos clubs i d’altres clubs. Acabem molt contentes d’aquesta primera activitat conjunta”.


Per la seva part, el president del Força Lleida, Albert Aliaga, evidenciava que aquesta unió, és una fita històrica pel bàsquet lleidatà: “És una fita històrica. Com vam dir en el seu moment és un primer pas els clubs per fer una cosa conjunta i la veritat que veure que 200 nens i nenes han vingut al Campus ens dóna ganes per seguir amb aquesta fita”.


Un Campus d’Estiu que ha finalitzat amb la presència del jugador de l’ICG Força Lleida, Michael Carrera, i de la jugadora de l’EKKE CB Lleida, Maria Cerqueda. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward