Atlètic Lleida, Mollerussa, Tàrrega i Balaguer lluitaran per ser a la final de la Copa Lleida

90 minuts separen als quatre equips lleidatans de la final d’aquesta edició de la Copa Lleida 2021 que se celebrarà el divendres de la setmana vinent a Torrefarrera.


Dues semifinals protagonitzades, d’una banda, per l’Atlètic Lleida i el Mollerussa. Els locals, arriben a les semifinals després d’aconseguir 20 gols en els quarts de final davant el Cervera i tenint un partit especial a davant, sobretot, per l’entrenador dels lleidatans, Josep Maria Turull, i és que ell mateix explicava a Ua1 Lleida Ràdio que retrobar-se amb el Mollerussa implicarà tenir les emocions a flor de pell: “És un partit especial perquè després de cinc temporades allí et veus les cares amb qui ha estat el teu equip fins ara. Sabíem que aquest dia havia d’arribar i ho encarem amb especial il·lusió per tornar-me a trobar amb gent coneguda. Serà una semifinal molt competida entre dos equips que estaran a la part alta de Primera Catalana”.


Al Ramon Farrús, com dèiem, hi serà com a visitant un Mollerussa que viatjarà fins a la capital del Segrià conscient que a davant tenen un partit de pretemporada, però que té ingredients que fan augmentar-ne la motivació. Ens ho explicava el seu entrenador, Alexis Pintó: “Aquest partit té ingredients i motius per fer del partit un d’especial, però tenim clar que és un partit de pretemporada i que ens ha de servir per cometre errors, veure on fallem i millorar”.


Un Atlètic Lleida – Mollerussa, que donarà el tret de sortida el diumenge a les sis de la tarda.


L’altra semifinal estarà protagonitzada per un derbi històric dins el futbol de casa nostra com és el Balaguer – Tàrrega. Un Balaguer, l’únic equip d’aquestes semifinals de Segona Catalana, que no descarta, després de superar de forma contundent i dominant al Borges Blanques als quarts de final, aconseguir un bitllet pel partit a Torrefarrera. Així ho deia l’entrenador, David Biosca: “El fet de poder eliminar a doble partit a un senyor Borges de categoria superior, ens dóna la confiança per poder plantejar un partit de tu a tu amb el Tàrrega i intentar arribar a la final de la Copa Lleida”.


I és que sense cap mena de dubte, el joc ofert pels balaguerins contra el Borges Blanques deixa clar que no seran un equip fàcil de batre pel Tàrrega de Candi Viladrich. Ell mateix, ho té clar: “Tenim un partit molt complicat primer perquè anem al camp del Balaguer i allí són temibles i després perquè porten des de l’any passat creant un equip molt sòlid i treballat. Crec que el Balaguer, si jugués a Primera Catalana, amb la plantilla que té es mantindria de sobres a la categoria”.


La semifinal, a la capital de la Noguera, també el diumenge les sis de la tarda. 


IMATGE: Pol Puertas

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward