L’ASISA Borges Vall afronta amb il·lusió el seu debut històric a la Champions

Després de les més que bones participacions que han realitzat els de les Borges Blanques a la Europe Cup en les darreres edicions, els garriguencs s’han guanyat una plaça més que meritòria a la primera fase de la Champions on hi debutaran aquest diumenge a les dues del migdia. Un debut que per a Enric Vall, el president, s’encara amb il·lusió: “És la primera vegada que el nostre primer equip jugui la màxima competició del continent i, per tant, hi ha un ambient molt il·lusionant perquè tindrem molt ressò i és que estem dins dels 16 millors equips del rànquing europeu”.


I és que com deia Vall, poder participar de la màxima competició de clubs a Europa és un somni fet realitat i on ja hi tenen uns objectius marcats: “Poder jugar la Champions és el somni de sempre i per tant estem molt contents. Evidentment volem seguir-hi vius i volem aconseguir una de les dues primeres posicions del grup per poder formant part de la competició”.


Una participació en aquesta fase que segons el president Vall pot suposar una despesa econòmica que voltegi els 5000 euros.


Diumenge a les tres de la tarda hora catalana debutaran davant el Juncal de Portugal

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward