Ambició de Roger Figueras per assolir els objectius del Lleida Esportiu

Va ser el primer nom que el Lleida Esportiu va oficialitzar dins el mercat de fitxatges i ha estat el primer en ser presentat davant els mitjans de comunicació al Camp d’Esports. Nascut a Valls al 1997, Roger Figueras arriba al Lleida Esportiu després de consolidar-se a Segona B amb el Prat.


Un Figueras que responia això a la pregunta de per què va dir sí a l’oferta de contracte de l’equip de la capital del Segrià: “És un club històric i el primer dia que va arribar l’interès no m’ho vaig pensar dos cops. Quan venia al Camp d’Esports sempre m’impressionava, sempre atreu que vingui el Lleida Esportiu i ara toca gaudir”.


Un jugador que tot i que la seva posició natural és la del central dret, també té les característiques idònies per ocupar la posició de lateral i que arriba a la Terra Ferma amb la voluntat d’aconseguir els objectius ambiciosos marcats pel Lleida Esportiu: “Tots els que venim aquí ho fem perquè hi ha un projecte ambiciós i hem de volar aconseguir els objectius marcats des del primer dia. Sabem que treballant ho podem aconseguir tot i que no serà fàcil”.


Figueras ha jugat entre d’altres amb el Nàstic de Tarragona, on va debutar a Segona A i la Pobla de Mafumet. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward