Nova mort d'una cigonya electrocutada prop de les comportes de Lleida

Segueixen morint cigonyes electrocutades a Lleida. Així ho ha denunciat Ipcena arran de la mort d’un nou exemplar a la torre d'alta tensió d'ENDESA de la partida Fontanet que dóna accés al camí de Granyena.

El cadàver es troba a situada dins de la finca d’aquesta elèctrica. De fet, fa un any aquesta entitat ecologista ja denunciava fets similars en aquest mateix lloc.Ipcena també ha explicat que, tal com han fet en anteriors ocasions, s’ha informat als Agents Rurals de la ubicació del cadàver perquè procedeixin a realitzar l'acta i l'informe oportú i, sobretot, perquè s'insti a posar proteccions en aquestes instal·lacions.

 

En aquest sentit IPCENA lamenta el que qualifiquen de “passotisme per part de la companyia elèctrica” en no aplicar les millores preventives per evitar aquests letals successos que fulminen la vida d’aquestes aus.

 

Per tot plegat, ha afegit l’entitat ecologista, presentaran de nou davant del Departament d’Acció Climàtica, una denúncia contra la companyia per la mort ocasionada a aquest ocell protegit.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward