Les Borges repararà la font de la Sirena del Parc del Terrall

Les Borges repararà la font de la Sirena del Parc del Terrall. Es substituirà l’actual bomba deteriorada a causa de la calç, i una vegada fet, es valorarà si també convé canviar el tub d’aspiració i el de sortida de la bomba.


L’aparell que se substituirà és l’encarregat de bombar l’aigua des d’un pou situat a la Serreta, per abastir les dues basses del parc del Terrall. La bomba que se substituirà és la que s’encarrega de bombar l’aigua des d’un pou situat a la Serreta, per abastir les dues basses del parc del Terrall. El consistori borgenc ha encarregat aquest arranjament a una empresa especialitzada per un valor de 2.200 euros.


Paral·lelament, una empresa especialitzada també s’ha encarregat de reparar durant aquest mes de juny el sortidor del Terrall, situat vora el Raval de Lleida. En concret, s’ha dut a terme la reparació dels quatre brolladors pels quals surt l’aigua, que s’havien oxidat amb el pas del temps. Ara, després de posar en marxa de nou aquesta font, i una vegada se n’hagi verificat el bon funcionament, està previst instal·lar-hi un sistema d’il·luminació que la faci visible durant la nit.

 

De moment, el sortidor està en funcionament durant les tardes, de 18 a 20 hores, coincidint amb el moment de més afluència diària al parc del Terrall, i també els matins de cap de setmana i els matins de dimarts, amb motiu del mercat setmanal.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward