Es posa en marxa el projecte ‘Conviu al barri’ al Centre Històric de Lleida amb 16 entitats

Entre els objectius principals d’aquest projecte hi destaca fomentar activitats col·lectives per motivar la participació de les persones que ocupen l’espai públic, promoure alguna activitat lúdico-festiva en el marc de l’Obert del Centre Històric o fomentar l'enteniment idiomàtic en totes aquelles matèries que no quedin clares entre veïns, per promoure la convivència.


Per promocionar-ho tot plegat s’ha editat un ventall que assenyala 4 rutes o circuits marcats amb codi QR i que també reflecteix els bars i restaurants, el Centre Cívic, a la plaça de l’Ereta, com a punt de descans climatitzat i espais on poder anar al servei.


“Conviu al barri” també contempla la posada en marxa de mediadors i mediadores naturals per al foment de l’enteniment, la mediació i informació en clau intercultural.


S’ha creat un grup de 9 persones que sortiran per parelles cada tarda al Centre Històric: tres dies a la Zona 01, c/Cavallers, Palma i voltants del Mercat del Pla... i un dia a zona 02, a la Plaça de Noguerola.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward