Saúl Craviotto debuta aquest dimecres als Jocs Olímpics

Serà el darrer esportista nascut a Lleida en competir a l’esdeveniment esportiu per excel·lència amb l’oportunitat de convertir-se en l’esportista espanyol que més medalles es pengi.


Craviotto competirà en dues proves en aquests Jocs Olímpics de Tòquio 2021. La primera d’elles la matinada d’aquest dimarts a dimecres a quarts de tres als K1 200 amb els quarts de final i, tot seguit, a quarts de cinc les semifinals. D’arribar a la final, Craviotto competiria la matinada del dimecres al dijous en hores pràcticament idèntiques.


Al voltant de la pressió que està sent més que protagonista en aquesta edició dels Jocs Olímpics, Saúl Craviotto, en paraules a Cadena Ser i prèvies al seu debut, comentava això: "Tothom espera que tregui una medalla i després potser acabés quart i sembla un fracàs. La pressió hi és, em suen les mans i em fico nerviós, però és normal i cal controlar-los".     

    

Pel que fa a la segona prova, el K4 500, Craviotto competirà el divendres a la matina a dos quarts de set i les semifinals i final l’endemà a les 3:14 i a les 5:19. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward